Novi servis - Belex.info je vaša stalna veza sa Beogradskom berzom. Ne morate čekati da vas drugi informišu, sami pratite trgovanje na Beogradskoj berzi i kretanje cena Vaših akcija i obveznica pomoću servisa kreiranog za vaše potrebe - Belex.info

Belex.info je servis Beogradske berze koja omogućava distribuciju informacija o trgovanju u realnom vremenu svim korisnicima putem interneta. Korisnici imaju uvid u trenutno stanje na tržištu hartija od vrednosti, odnosno kretanje cena svih hartija kojima se trguje na Beogradskoj berzi, odnos ponude i tražnje, kao i prikaz celokupne realizacije, odnosno zaključenih transakcija. Podaci distribuirani putem Belex.infa se objavljuju u realnom vremenu, uz grafički prikaz kretanja cena tokom berzanskog sastanka. Takode je omogućen i brz direktan pristup prospektu izdavaoca, ali i rezime najvažnijih podataka iz prospekta izdavaoca na osnovnoj stranici vaše Belex.info aplikacije.

Belex.info je kreiran kao rezultat potrebe da se o najvažnijim trenutnim kretanjima u trgovanju hartijama od vrednosti kojima se trguje na Beogradskoj berzi upozna najšira javnost, pre svega kupci i prodavci hartija od vrednosti, kao direktni učesnici u trgovanju, kojima će, korišćenjem ove stranice, biti umnogome olakšano donošenje investicionih odluka.

Cilj Beogradske berze prilikom kreiranja Belex.info servisa bio je da upotreba i korišćenje ovog servisa za krajnjeg korisnika budu veoma jednostavni.

Belex.info je još jedan ozbiljan korak Beogradske berze na polju povećanja transparentnosti na našem finansijskom tržištu, koji je učinjen u cilju što boljeg informisanja svih učesnika u trgovanju, ukazivanja investicionoj javnosti na prednost berzanskog trgovanja hartijama od vrednosti i na samo pozicioniranje Beogradske berze kao mesta na kojem se trguje hartijama od vrednosti i utvrđuje njihova cena.

Bez obzira kolikim novcem raspolagali, bez obzira koje hartije posedovali, naša je želja da vam pružimo sve neophodne informacije na najbrži mogući način.

Na vama je da donesete odluke! Dobro došli na Beogradsku berzu !
 


    Home | Copyright © Beogradska berza a.d. Beograd 2005. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole | English